Click here to edit subtitle

 

Adsense voor ondernemers

Adsense is een van de meest interessante verdienmodellen die vandaag de dag online bestaan. Zowel werknemers die een bijverdienste zoeken als ondernemers die verschillende inkomstenbronnen willen aanboren, kunnen meer stabiliteit in hun inkomen brengen door Google Adsense te gebruiken in combinatie met branding en naamsbekendheid.

Hoe werkt het?

Het internet is uitermate geschikt om uw publiek uitleg te geven over uw bezigheden. Dit kan door uw kennis en ervaringen te delen maar ook door een uitgebreide business case te beschrijven. Potentiële klanten zullen zich hierdoor kunnen inleven in uw manier van werken. Want dat is natuurlijk waar het om gaat als ondernemer.

Potentiële klanten moeten vertrouwen krijgen in uw kennis en kunde. Klanten werven is namelijk meer dan gewoon een advertentie plaatsen of producten pushen. Binnen de professionele marketing wordt daarom ook wel gesproken over de klant helpen met inkopen.

Klanten helpen met inkopen is een ander proces dan wanneer u producten aan potentiële afnemers wilt verkopen. De eerste strategie is gebaseerd op advies waarbij de wens van de klant centraal staat, terwijl bij de tweede strategie met name het product wordt geadviseerd. Het hoeft geen verrassing te zijn dat de orientatie op klantbehoeften op meer goedkeuring van de klant kan rekenen.

Dubbel verdienen

Door de combinatie te maken van het delen van kennis en het gebruik van Google Adsense wordt het mogelijk uw branding ook nog eens lucratief te laten zijn. Het is een van de vele interessante smart funding technieken welke staan beschreven in het boek Get all the clients you need wat onder andere beschikbaar is via webwinkel Amazon en grote internationale ketens als Barnes and Noble.
Get all the clients you need helpt ondernemers met het opbouwen van de onderneming van hun dromen. Het is daarmee meer dan een boek over marketing. Lees het daarom zelf. Het zal u helpen om op een andere manier tegen het ondernemerschap aan te kijken.